Blog

Valentins dag eller vinterferie i Skagen?

Kære gamle og nye Toftegårdsgæster. Januar har sunget sit sidste vers og vi går ind i februar med bl.a. Valentins Dag, eller skulle vi hellere kalde det juleaften for alle romantikere, nærmer sig med hastige skridt. Men hvorfor egentlig nøjes med at fejre romatikken den ene dag?

I Toppen af Danmark blomstrer kærligheden hele året rundt – her har den ingen alder, intet køn og ingen farve. Skagen er altid stedet hvor I kan nyde hinanden, den fantastiske natur, den skønne mad og de mange seværdigheder uanset årstid. Hiv en dag eller to ud af kalenderen og und jer selv et hyggeligt ophold med jeres hjertes udkårne, en ven eller familien.

Glem heller ikke vinterferien uge 7 og 8, om i pludselig vil ud og rejse med familien og hvor vi stadigvæk har ledige værelser.

Booke dit ophold til sommer allerede nu

Vi har mærket at der er stor efterspørgsel allerede nu for overnatninger i Skagen til sommer. Planerer i en tur herop, er i velkommen at bo på Toftegården Guesthouse. NB: Både gamle og nye kunde har første prioritet til at booke ophold på Toftegården til sommer, i forhold til andre kunder, om man booker direkte online på vores hjemmeside: www.skagen.nu , der i også finder de billigste priserne. Prioriteten gæller til 1 maj.

Velkommen

Med venlig hilsen / Best Regards
Niels Pedersen
Toftegården Guesthouse

Kategorier