Blog

Skagen Race (Kristi himmelfart)

I Kristi Himmelfartsdagene bliver Skagen igen fyldt med sejlbåde og sejlfolk, når Skagen Race genoptages efter to års corona-pause. Forventningen er, at flere end 2.000 sejlere deltager i regattaen. Dertil kommer en stor mængde sejlsportsinteresserede gæster, som rejser til Skagen for at se de flotte både i lystbådehavnen og opleve stemningen.

En delegation bestående af de fire ejere fra henholdsvis Skagen Fiskerestaurant, Jakobs Café & Bar, Pakhuset og Buddy Holly skal sammen med Toppen af Danmark repræsentere Skagen kort før starten går i den norske by Holmstrand den 25. maj 2022. Det bliver med et mini-Skagen i velkomstområdet, hvor sejlerne spiser fiskefrikadeller og bliver sendt afsted til Skagen med en velkomsttale fra Thomas Hvid, indehaver af Buddy Holly og Kælderen i Skagen.

Hvorfor ikke tage en tur til Skagen og opleve stemningen og en forsmag på sommer i Skagen? Hvis I ønsker at booke en ferielejlighed eller et gæsteværelse kan I gøre det under ’Online booking’ i menuen, eller skrive / ringe til os (se under `Kontakt`).

 

Kategorier