Blog

Skagen og Nordjylland 2022

Oplevelser for alle – uanset aktivitetsniveau. I Skagen passer oplevelser både til den aktive ferie, familieferien og den romantiske weekend. Toppen af Danmark er omgivet af smuk natur og vand, som kan nydes i ferien. Er du på ferie med familiens teenager, kan du prøve kræfter med at stå på et SUP-board eller udfordre hele familien med megasurf, hvor det gælder om at samarbejde om at surfe på samme board. En spændende oplevelse for både børn og voksne er Det Grå Fyr. Fra toppen af det 46 meter høje fyrtårn, får du en helt fantastisk udsigt. Du kan se spidsen af Danmark, Skagen by og Kattegat fra oven. Hvis du vil vide mere om de bedste turistattraktioner i Skagen, så gå ind på vore hjemmeside: www.skagen.nu, hvor du i fanebladet ”Om os/Skagen” finder en “top 10” over turistattraktioner i Skagen.

I Hirtshals, tæt på Skagen, finder du ligeledes en fantastisk oplevelse for både store og små nemlig Nordsøen Oceanarium, som er Nordeuropas største akvarium, der huser 70 forskellige fiskearter. Derudover er der også et sælarium, hvor de legesyge pattedyr kan betragtes helt tæt på.

Skal der fart på i ferien, så er Fårup Sommerland en oplagt ferieudflugt. Her kan børn og barnlige sjæle boltre sig i skovens næsten 45 hektar store område. Fårup Sommerland er en af Danmarks største forlystelsesparker, der råder over mere end 60 forlystelser og et kæmpe udendørs vandland. Der er altså rig mulighed for at få et adrenalinsus.

Kategorier