Blog

Vild med dans Skagen?

Kendt danser inviterer til dansefest. Michael Olesen er en af landets bedst kendte dansere og nu inviterer han til dansefest i Skagen. De sidste 14 år har vi eksempelvis kunne se Michael Olesen i Vild med dans på TV2. Derudover har han medvirket i alt lige fra Cirkusrevyen til alverdens musicals. Nu er opmærksomheden imidlertid rettet imod Skagen hvor Michael Olesen lørdag d. 23. April kl. 13.00 – 16.00 afholder et såkaldt dance event i Skagen Kultur- og Fritidscenter. Der er lagt op til 3 timers dansefest for alle med lyst og mod på at bevæge sig og ikke mindst at more sig imens.

Michael Olesen beskriver selv arrangementet således:
“Det bliver 3 timers dansefest hvor alle kan være med. Fokuset er denne eftermiddag på at få et smil på læben, få grint samt at få lidt sved på panden. Jeg lover masser af god energi – Mit motto er nemlig “dans dig glad” for det skal handle om at vi skal have det sjovt, samtidig med at vi får rørt os en masse til lækre rytmer”.

Du kan sikre dig din billet allerede i dag – Det gør du lige her:
https://v2.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/101947 og mangler du et sted at bo så har vi ledige lejligheder og værelser.

Kategorier