Blog

Toftegården gårdbutik

Vi forsøger hele tiden at gøre oplevelsen lidt bedre for vores gæster og det sidste nye tiltag er vores nye gårdbutik som er åben fra 1. April hvor du som gæst kan købe hygiejneartikler, sodavand, øl (under 2,7%), kaffe, kager, færdig smurte rundstykker, slik, chips, spillekort m.m.. Der er selvbetjening i butikken men dørren til shoppen er låst med en dørkode (og kameraovervågning) og koden finder du i informationsmappen ved ankomst. Der står også hvordan du betaler.

Under 2022 kommer vi kigge på hvad vores gæster køber samt ønsker at købe i butiken og tilpasse det vi sælger så hvis du besøger og har tanker eller idéer, dele dem venligst med os.

Har du spørgsmål er du velkommen at kontakte os via e-mail toftegaarden@skagen.nu, ringe til os på +4523104540 eller besøge vores hjemmeside www.skagen.nu, der du finder all information om os samt kan booke direkte online.

 

Kategorier