Blog

Toftegården Guesthouse scorer topkarakter hos gæsterne

Toftegården Guesthouse scorer topkarakter hos gæsterne, og er dels igennem vores egne tilfredshedsundersøgelse samt igennem nogle af de partners vi har et samarbejde med f.eks AirBNB der vi er en superhost og Booking.com, der vi for nyligt har opnået den eftertragtede Traveller Review Award. De skriver således:
“Denne Traveller Review Award er et bevis på at du konsekvent har overgået de rejsendes forventninger. Vi ved at det ikke er nemt – slet ikke midt i en global pandemi. Det kræver en masse hårdt arbejde, vision, koordinering og fokus på detaljer – og du har overgået dig selv.”

Gæsternes tilfredshed har været stigende gennem de seneste år. Det er sket i takt med en løbende forvandling af rammerne i og omkring Toftegården, samt udvikling af forskellige nye tiltag som har tilkommet de sidste år f.eks vores morgenmadsbuffé, hestevogn fra 1900 talet samt nye blomster og planter i vores gårdhave. Vi har også i år gjort nogle fornyelser/forbedringer i vores lejligheder og værelser samt i vores tjek ind område ved OFFICE. Som noget nyt for i år åbner vi den 1 April en lille gårdbutik ved OFFICE, der du kan købe hygiejneartikler, sodavand, øl (Pilsner light), kaffe, kager, færdig smurte rundstykker, slik, chips, spillekort m.m..

DET GODE VÆRTSKAB BETYDER ALT FOR OS
Til vores store glæde kommer mange gæster igen og igen. Det er vi naturligvis meget taknemmelige over og vil selvfølgelig fortsætte med at score topkarakter igen i år hos vore gæster.

Hvis du vil besøge Skagen og har brug for overnatning, booke direkte online på vores hjemmeside: www.skagen.nu eller kontakte os. Velkommen til Toftegården Guesthouse og Skagen.

Kategorier