Blog

Velkommen tilbage til smukke Skagen

På tirsdag den 1 mars åbner vi op igen for boligudlejning under sommersæsonen 2022 (1 mars-31 oktober), og du velkommen at besøge os igen. Du har vel ikke glemt de sommertilbud 2022 vi sendte til dig i begyndelsen af sidste måned, der du kunne få extra rabat på overnatninger hos os, hvis du booker inden den 1 maj. NB: Vi har stadigvæk ledige boliger i påsken.

Ønsker du mere information, gå ind på vores hjemmeside: www.skagen.nu og kik under TILBUD.

Angående COVID 19:
Selvom at alle restriktioner gællende Covid 19 er ophævet, så er det alligevel vigtigt for os at understrege, at vi tager stadigvæk situationen angående Covid-19 på alvorlig. Overalt på Toftegården følger vi de aktuelle anbefalinger fra myndighederne. Vi har desuden ekstra fokus på procedure for rengøring og hygiejne, så du som gæst kan føle dig tryg og nyde dit ophold.

Kategorier