Blog

Vinterferie i uge 7 og 8 på TOPPEN AF DANMARK

Livet, som vi kender før Corona, vender tilbage. Regeringen har fra i tirsdags den 1. februar 2022, ophævet de sidste Corona restriktioner, hvilket betyder at nu er det frit frem at tage en tur til Skagen. Der er nemlig ikke længere krav om mundbind eller forevisning af Coronapas for kunder og medarbejdere i butikker, restauranter og det øvrige erhvervsliv. Vi smiler og klapper i hænderne og vi oplever allerede, at der er flere kunder hos os og i butikkerne, gæster på restauranterne, samt publikummer i biografer, koncertsale, og unge som igen kan feste frit i nattelivet.

Spørgsmålet er bare? Hvem kunne du tænke dig tid sammen med, når det bliver vinterferie? Her oppe er der mange oplevelser! Ravsafari og Bunkerskattejagt for børn og som noget nyt er der lavet en Vintervandring med kakao. Oplevelser i naturen er noget helt særligt, men man kan også hygge sig på restauranterne eller meget andet i dejlige Skagen.

Har du behov af overnatning bo gerne hos os. Vi har 10% rabat under lavsæson på vores priser. Kik på vores hjemmeside : www.skagen.nu og under tilbud, eller ring til os på tlf: +45 23104540, så hjælper vi dig.

Kategorier