Blog

Fram med badetøjet: Skagen Vinterbaderfestival 2022

Skagen Vinterbaderfestival blev afholdt første gang i 2012 (10 års jubilæum i år), og på det tidspunkt var den Danmarks første og eneste af slagsen. Efter det har det  blevet en fast tradition, at festivalen finder sted sidste weekend i januar og den er med til at sætte spot på Skagen som vinterdestination.

Nu er det snart tid til den populære Skagen Vinterbaderfestival igen som blev udsat på grund av Coronan til den 24-27 mars 2022. Du kan læse mere om programmet og tilmeldingen lige her: https://www.toppenafdanmark.dk/skagen/se-oplev/skagen-vinterbaderfestival. Programmet lægger op til unikke naturoplevelser og hyggelige stunder med de andre deltagere. Foruden vinterbadning er andre ting på programmet guidede ture og fællesspisning.

Hvis du har brug for overnatning har vi ledige lejligheder og værelser. Booke direkte online på vores hjemmeside eller kontakte os via tlf: +45 23 10 45 40 eller e-mail: toftegaarden@skagen.nu .

Kategorier