Blog

Find Fuglene i Det Grå Fyr

Besøg det Grå Fyr i Skagen. Det er pyntet op med halm, græskar og æbler. I udstillingen har der gemt sig flere fugle. Skagen er et af Europas bedste observationssteder for trækfugle og flere af fuglene er landet i Det Grå Fyr. Find fuglene er for hele familien. Her kan I sammen finde fuglene og samtidig blive klogere på hvor meget I ved om fuglene, ved at deltage i fuglequizzen. Svar rigtig på spørgsmålene i fuglequizzen og vær med i lodtrækningen om sjove præmier. Man trækker en ny vinder hver dag.

Oplev Sulen ved Grenens spids.
Vidste du at der en efterårsdag er op mod tusinde suler der fisker ved Grenens spids?
Flokke af suler ses ofte fiske tæt ved Grenens spids i oktober og november måned. Dette kan være et imponerende syn, når de kæmpestore havfugle med et vingefang på knap 2 meter, nærmest i synkron orden styrtdykker efter fisk i havet.Dens jagtteknik består i at kredse over havet og så pludselig klappe vingerne sammen og foretage et imponerende styrtdyk og forfølge byttet under vand.

Se mere om den spændende fugl og meget andet i udstillingslokalen ved det Grå Fyr.

 

Kategorier