Blog

Toftegården skriver blog

Nu begynder Toftegården at skrive en blog. Her håber vi at skrive om ’All things, Toftegården og Skagen’, og vi håber, at I har lyst til at følge med på vores blogrejse. Vores blog vil først og fremmest være målrettet dig som gæst eller potentiel gæst hos os på Toftegården (eller i Skagen i det hele taget). Vi forsøger at formidle gode tips og relevant information om Skagen, fortælle om aktiviteter i byen og oplyse om det, som sker i området.

Hvad er Toftegården Guesthouse?
I et hyggeligt, roligt og typisk skagenmiljø tilbyder vi udlejning af ferielejligheder og gæsteværelser, som fungerer efter et selvbetjeningskoncept. Vi har i alt 28 sengepladser samt et samlings-/festlokale, som er velegnet til mindre sammenkomster eller fester.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål om Toftegården og vores udlejning etc., er du velkommen at kontakte os på tlf. +45 23 10 45 40 eller sende os en mail på toftegaarden@skagen.nu. Hvis du vil booke en ferielejlighed eller et gæsteværelse, kan du gøre dette direkte på vores hjemmeside her: “Online booking”.

Foto: Andrew NeelUnsplash

Kategorier